Varför måste Jesus dö? Serie. Del 2

14 mars, 2017 150 25 3 kommentarer

Description

Undervisning i fastan med Bengt Pleijel från Åh stiftsgård. Del 2 av 5.

Undervisning

3 comments on “Varför måste Jesus dö? Serie. Del 2

  1. Aws coehumancoehuman Diyala on

    309156 892918Good post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content material from other writers and practice a little something from their store. Id prefer to use some with the content material on my weblog whether you dont mind. Natually Ill give you a link on your web weblog. Thanks for sharing. 94864

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Om TV16

TV16 vill utifrån en tydlig evangelisk luthersk grund inspirera och fördjupa tron på Herren Jesus genom program med olika profil som musik, underhållning, barnprogram, gudstjänster, nyheter, undervisning, andakt, livsberättelser och debatt … Läs mer

Medlemmar

Eunike/Riksförbundet Kristen Fostran

Fishpond Entertainment

Kyrkliga förbundet

Källan

Laurentiistiftelsen

Radio Rosenius

Gåvor

Bankgiro: 700-3270