Reformationspodden. Serie. Del 2, Varför inträffade reformationen. Obs endast ljud

9 oktober, 2017 165 33 Inga kommentarer

Description

Producent Erik Olsson låter i denna serie Tomas Appelqvist, teologie doktor, samtala med olika gäster om Luther och reformationen. I detta avsnitt möter vi Leif Eriksson, teolog i Finland, Eva-Lotta Grantén, docent i etik och präst i Svenska kyrkan, Gösta Hallonsten, professor emeritus i systematisk teologi och romersk-katolik, Magnus Persson, pastor i United Öresundskyrkan, Malmö, samt Agne Nordlander, missionär, resepredikant och före detta lärare och rektor på Johannelands teologiska högskola.

Intervju
Om TV16

TV16 vill utifrån en tydlig evangelisk luthersk grund inspirera och fördjupa tron på Herren Jesus genom program med olika profil som musik, underhållning, barnprogram, gudstjänster, nyheter, undervisning, andakt, livsberättelser och debatt … Läs mer

Medlemmar

Eunike/Riksförbundet Kristen Fostran

Fishpond Entertainment

Kyrkliga förbundet

Källan

Laurentiistiftelsen

Radio Rosenius

Gåvor

Bankgiro: 700-3270