Liknelser från bakgården – De tio jungfrurna

2 maj, 2019 285 53 Inga kommentarer

Description

Filmen handlar om dom tre vännerna Lukas, Ada och Josh som bor i den lilla staden Gladby. Där tillbringar dom mesta av sin tid på bakgården där dom bor. Där bor också en vis gammal dam som alla kallar Mormor. Dom får också ofta besök av Albert som är missionär och reser runt i hela världen, för att berätta om Jesus. Men där finns också den elaka vaktmästaren som avskyr barn och allt som har med Bibeln att göra. Han försöker göra livet surt för barnen men lycka givetvis inte. Med hjälp av Mormor och Albert får barnen lära sig mycket om Bibeln. I denna film får dom höra liknelsen om ”De tio jungfrurna”.

 

Producerat av Fishpond Productions tillsammans med CEF International och CEF Sverige.

.

Animerade filmer