En soluppgång för dem som är i mörkret

TV16 11 april, 2020 300 Inga kommentarer

image

Tänk på följande bibelord: “Så skall hans folk få veta att frälsningen är här med förlåtelse för deras synder genom vår Guds barmhärtighet och mildhet. Han skall komma ner till oss från höjden, en soluppgång för dem som är i mörkret och i dödens skugga, och styra våra fötter in på fredens väg.” (Luk. 1:77-79) På… Read more »

Livesända gudstjänster en möjlighet

TV16 4 april, 2020 1584 Inga kommentarer

image

Nu har jag plockat ut fälgarna med slitna sommardäck från garaget och lyft in dem i bakluckan. Det har blivit dags för nya fräscha däck, inför hjulskiftet nästa vecka. För mig som inte är händig för fem öre är det tur att det finns verkstäder som vet vad som krävs för att jag ska fortsätta… Read more »

Frid över din helg!

TV16 12 mars, 2020 2101 Inga kommentarer

image

Även kyrkor påverkas av oron och restriktioner på grund av coronaviruset. En del väljer att hänvisa till sändningar på internet. TV16 vill uppmuntra till lokalt församlingsliv. Men vi erbjuder också innehåll som kan hjälpa oss på vägen, oavsett var vi befinner oss. Följande ord kom till mig inför detta inlägg på Helgbloggen: Länder ”stängs ner”.… Read more »

Din plattform för kristen undervisning

TV16 1 mars, 2020 2234 Inga kommentarer

image

TV16 är en plattform på internet för kristen undervisning på luthersk grund. Visionen är att alla människor ska bli frälsta och bevaras i tron på Jesus Kristus. För att nå de onådda och väcka de sekulariserade tror vi att digital mission spelar en allt större roll i vår tid. Inte som den enda metoden, utan… Read more »